ZURU Robot-laiva, sortimentā

Šis produkts pašlaik nav noliktavā un nav pieejams.

ZURU Robot-laiva, sortimentā

Bērniem no 3+ gadiem un vairāk. Lai aktivizētu laivu ievietojiet to ūdenī. Lai pārtrauktu laivas darbību, izņemiet to no ūdens un noslaukiet ar sausu drānu. Ja tā sāk peldēt lēnāk, vai nepeld nemaz, izņemiet no ūdens, nožāvējiet un nomainiet baterijas. Lai taupītu bateriju, laiva izslēgsies automātiski pēc 2 minūtēm.

Baterijas ilgums aptuveni 1,5 stundas, ja rotaļājas bez apstājas.
Bateriju nomaiņa:
Piezīme: Vienmēr jautā pieaugušajiem, lai nomaina baterijas. Komplektā iekļautas demonstrācijas baterijas. Glabājiet baterijas bērniem nepieejamā vietā. Ieteikums: Glabājiet rezerves baterijas rotaļlietas iepakojumā.
1. Apgrieziet zivi otrādi. Izmantojot skrūvgriezi, atskrūvējiet bateriju nodalījumu (skrūvgriezis nav iekļauts komplektā)
2. Izņemiet izlietotās baterijas un nomainiet ar jaunām 3x AAA /A76/LR44 baterijām.
3. Ievietojiet baterijas atbilstoši polaritātei (+/-), pārbaudiet vai ievietotas pilnībā.
4. Pārliecinieties, ka gumijas blīve uz bateriju nodalījuma ir pareizā pozīcijā.
5. Aizskrūvējiet cieši bateriju nodalījumu, izmantojos skrūvgriezi.
Svarīgi: Informācija par baterijām. Brīdinājums! Baterijas satur sīkas detaļas, tāpēc glabājiet tās bērniem nepieejamā vietā, jo norīšanas, nosmakšans risks. Ja baterijas norītas, nekavējoties meklējiet medicīnisko palīdzību. Vienmēr sekojiet instrukcijai vai ievietotas pareizas baterijas un atbilstoši polaritātei (+/-). Nejauciet jaunas un vecas baterijas vai cinka un sārma baterijas. Neatstājiet rotaļlietā vecas baterijas. Izņemiet baterijas, ja nelietojiet rotaļlietu ilgāku laiku. Glabājiet baterijas iepakojumā tā, lai tās nesaskaras viena ar otru. Nesaslapiniet baterijas. Nemetiet baterijas sadzīves atkritumos. Nenovietojiet baterijas uz metāla virsmām. Neļaujiet baterijām saskarties, kad tās nelietojiet. Izlietotās baterijas izmetiet speciāli norādītās vietās vai elektronisko preču pārstrādes vietās. Pēc nepieciešamības, nomainiet baterijas.

Papildu informācija

Veids

Nr 1, Nr 3, Nr 4